نحوه و مراحل طراحی سایت

طراحی سایت

زمانی که تصمیم به طراحی و راه‌اندازی سایت شخصی یا شرکتی خود را گرفتید باید به دو فاکتور قیمت و کیفیت انجام کار دقت کنید.

به جرات می‌توان گفت که قیمت طراحی سایت یکی از وسیعترین بازه‌های قیمتی را در زمینه ارائه خدمات در کشور دارد؛ این مسئله در شرکت‌های مختلف با توجه به عوامل و ملاک‌های مختلفی که شرکت‌ها در نظر دارند متغیر است. این مسئله می‌تواند باعث سردرگمی شما شده و شما را در انتخاب کارفرمای مناسب به گمراهی بکشاند؛ باید در نظر داشت که سایت خوب ارزان نمی‌شود و در ضمن هر قیمت بالایی هم تضمین کننده کیفیت بالای کار نیست پس اگر برای سایت و کسب و کار خود برنامه ریزی کرده‌اید و اهداف بلندپروازانه‌ای دارید پیشنهاد می‌کنیم در انتخاب مجری این کار دقت بیشتری کنید، چون می‌تواند در موفقیت شما تاثیر زیادی داشته باشد.

شرکت وب کمک آماده طراحی سایت شما با استفاده از کادری متخصص با قیمتی مناسب است؛ شما می‌توانید برای مشاوره با کارشناس طراحی سایت با شرکت تماس حاصل نمایید.

در ادامه پلن‌های مختلف طراحی سایت شرکت وب کمک با خدمات قابل ارائه آن‌ها برای شما معرفی شده‌اند.

قیمت طراحی سایت
قیمت طراحی سایت

بهتر است مجری طراح سایت، انجام پشتیبانی از سایت و همچنین سئو سایت را نیز عهده دار باشد. بنا به تجربه شخصی من، بهترین پشتیبان سایت همان طراح سایت است و می‌تواند در سئو کردن و بهبود رتبه سایت در موتورهای جستجو بهترین کارکرد را داشته باشد.

داشتن یک وب‌سایت (تارنما) موفق بی‌گمان یکی از بهترین فرصت‌ها برای کسب درآمد از دنیای وب به شمار می‌رود و شاید بهترین دلیلی که می‌توان برای این امر بر شمرد ازدیاد روزافزون کاربران اینترنت باشد و بی‌گمان هر کسب و کاری که به سمت اینترنتی شدن پیش برود نه تنها زیان نخواهد دید بلکه زمینه رونق را هم فراهم خواهد کرد.

از جمله این سودها می‌تواند افزایش فروش، افزایش مشتری، تبدیل شدن به یک برند محبوب و دوست داشتنی، افزایش درآمد و بسیاری از موارد دیگر باشد که خیلی از صاحبان کسب و کارهای سنتی به این فکر افتاده‌اند که با طراحی سایت و راه‌اندازی یک کسب و کار اینترنتی کالاها و خدمات خود را در معرض دید خریداران بیشتری قرار دهند.

کسب و کارها و بیزینس‌ها روز به روز در حال رشد و پیشرفت هستند و برای اینکه درآمد بیشتری داشته باشند مجبورند به سمت اینترنتی شدن پیش بروند و با طراحی سایت قدمی مثبت در کسب درآمد بیشتر بردارند.

در زیر به مواردی که باید در طراحی سایت به آنها توجه کرد به صورت خلاصه اشاره میکنم.

واکنش‌گرا یا ریسپانسیو بودن سایت

وب‌سایت واکنش‌گرا (Responsive) یعنی اینکه سایت این قابلیت را داشته باشد که در مرورگر سیستم‌های گوناگون مانند: رایانه، تبلت، تلفن همراه و غیره ظاهری مناسب با اندازه آن سیستم به خود بگیرد، تا همه کاربران با هر دیوایسی که دارند سایت را در بهترین حالت ممکن مشاهده کنند.

از آنجایی که در چند سال اخیر استفاده از تلفن‌های هوشمند رشد چشمگیری داشته و بیشتر مردم از تلفن‌های خود برای دیدن سایت‌ها استفاده می‌کنند، پس ریسپانسیو بودن سایت اهمیت زیادی دارد.

طراحی مبتنی بر اصول سئو

اگر می‌خواهید دیده شوید باید سایت خود را طوری طراحی کنید که مورد پسند موتورهای جستجوگر و کاربران آن باشد. برای نمونه همه ما می‌دانیم که سرعت بارگذاری سایت یکی از پارامترهای مهم در بهینه‌سازی سایت و افزایش رتبه در موتورهای جستجوگر است و باید سایت به گونه‌ای طراحی شود که در کمترین زمان ممکن برای کاربران لود شود وگرنه کاربر آن را ترک و از سایت‌های رقیب استفاده می‌کند که همین امر باعث کاهش رتبه و ارزش سایت می‌شود.

طراحی گرافیکی سایت متناسب با موضوع آن

هر سایتی منحصر به فرد است و باید ظاهر آن به گونه‌ای باشد که در عین زیبایی، کاربردی و کاربر پسند باشد، چون در نهایت این کاربران هستند که ما را به اهدافمان می‌رسانند. گرافیک سایت مانند لباسی است که به تن می‌کنید، در جشن‌ها، نشست‌ها، هنگام سفر یا زمان خواب لباس درخور آن موقعیت را می‌پوشید، پس باید لباس و ظاهر سایت هم مناسب با موضوع آن باشد.

قبل از اینکه سایت خود را به یک طراح یا شرکت طراحی سایت سفارش دهید حتما به نکات زیر دقت کنید:

1 – سابقه و نمونه کارهای آن فرد یا شرکت را بررسی کنید تا از توانایی انجام پروژه و قابل اعتماد بودن آنها مطمئن شوید.

2 – با مشاهده سایت‌های رقیب در زمینه کاری خود، مهمترین ویژگی‌های موفقیت آنها را یادداشت کنید و از طراح خود برنامه‌ای روشن برای رقابت با آنها بخواهید.

انواع روش‌های طراحی سایت

از نظر روش طراحی، وب‌سایت‌ها به دو روش استاتیک (ثابت) و داینامیک (پویا) طراحی می‌شوند. در روش استاتیک اطلاعاتی که بر روی سایت قرار می‌گیرند را نمی‌توان به راحتی تغییر یا بروزرسانی کرد و حتما باید توسط یک برنامه نویس انجام شود. اما در روش داینامیک این کار به راحتی توسط مدیر سایت و بدون نیاز به دانش برنامه نویسی انجام می‌گیرد. البته طراحی به روش استاتیک تقریبا منسوخ شده و بجز صرفه‌جویی در هزینه هاست به دلیل فضای کمی که اشغال می‌کند هیچ برتری نسبت به روش داینامیک ندارد.

بهترین cms هایی که در حال حاضر از آنها برای طراحی سایت داینامیک استفاده می‌شود، وردپرس و جوملا هستند که بسیار قدرتمند و مناسب می‌باشند. استفاده از زبان‌های برنامه نویسی برای طراحی وب‌سایت هم برای آن دسته از کسانی است که بسیار سختگیر هستند و در پرداخت هزینه‌های بالا با این روش مشکلی ندارند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا