ارتقاء رتبه سایت مسئلهای است که در ارتباط مستقیم، با سئو سایت شما قرار دارد. شاید شما حتی از چگونگی فعالیت موتور جستجوگر گوگل، در رابطه با ارتقاء رتبه وبسایت آگاهی کاملی نداشته باشید. در هر حال باید بدانید که سئو را میتوان به معنای بهبود بخشیدن وبسایت، جهت موتور جستجوگر گوگل دانست. زمانی که کلمات کلیدی مربوط به یک صفحه در وب بهینه شده باشد، آنگاه با سرچ عبارت کلیدی، در نتایج جستجوی گوگل صفحه شما ظاهر میگردد. شما با ترافیک سایت و در نتیجه با ارتقاء رتبه وبسایت، مواجه خواهید شد. در اینجا قصد داریم که گردشی در دنیای سایتها داشته باشیم و شما را با ارتقاء رتبه وبسایت آشنا کنیم. در این بررسی همراه ما باشید.
ارتقاء رتبه سایت از طریق محتواهای ویژه و جذاب
اگر طراحی سایت شما انجام گرفته است، حالا دیگر باید به ارتقاء رتبه آن، فکر کنید. بهترین روش جذب موتورهای جستجوگر جهت ارتقاء رتبه وبسایت، شناسایی صفحات وب شما به کمک ایجاد محتواهای جذاب و مورد استفاده مخاطبان است. این محتواها حتی اگر بتواند گوشهای از نیاز مخاطبان شما را تأمین نمایند، کاربر، بارها به وبسایت شما مراجعه میکند. آنگاه بیشک ترافیک وبسایت شما را بالا میبرد و ناخودآگاه ارتقاء رتبه وبسایت، صورت میپذیرد. البته توجه به این نکته ضروری است که تولید محتوا باید در راستای بکارگیری قوانین سئو که به بهتر شدن تجربه جستجو گوگل ختم میشود، باشد. آنگاه منجر به بالا رفتن درجه اعتبار و ارتقاء رتبه وبسایت شما، در گوگل میگردد.
برای ارتقاء رتبه، سایت همیشه دسترس باشد
این را باید بدانید که دور از دسترس بودن وبسایت، از نظر موتورهای جستجوگر با سقوط رتبه همراه خواهد بود. شما با در دسترس نبودن وب سایت، مخاطبان بسیاری را که تمایل به جستجوی مطالب در سایت شما را دارند، از دست خواهید داد. با آفلاین بودن، بازدید کننده کمتر، حجم ترافیک پایین و در نتیجه هیچگاه منتظر ارتقاء رتبه وبسایت خود نباشید.
عدم استفاده از سئوی کلاه سیاه
باید بدانید که در گذشته بعضی از سایتها بنا به تقلب و استفاده از سئوی کلاه سیاه، موفق به ارتقاء رتبه خود میشدند. در این روش با بکارگیری کلمات کلیدی بیش از اندازه و غیر ضروری، متنهای بیمعنی و بیارتباط به موضوع و صرفا تبلیغاتی یا کپی از سایتهای دیگر و … موفق به فریب گوگل میشدند. بنابراین شما به سخنان سایتهایی که شما را ترغیب به اینکه یک شبه میخواهند ره صد ساله را طی کنند، توجهی نداشته باشید. زیرا امروزه گوگل به تمامی این خطاهای ناشی از سئوی کلاه سیاه، آگاهی دارد. بنابراین در صورت برخورد با این موارد، نه تنها ارتقاء رتبه وب سایتی برای شما در کار نخواهد بود، بلکه از طرف گوگل جریمه نیز خواهید شد. آنگاه منتظر سقوطی هراسناک، به دنبال صعود کوتاه مدت وبسایت خود باشید.
آپدیت (Update) کردن سایت
بروز رسانی و آپدیت کردن وبسایت، یکی از اعمالی است که از نظر موتورهای جستجوگر پسندیده است. آپدیت کردن محتوا میتواند با تغییراتی در واژههای کلیدی، کم یا زیاد نمودن محتواهای صفحات سایت، بروز رسانی لینکها و استفاده از مطالب جدید صورت بگیرد. آپدیت وبسایت، گوگل را ترغیب مینماید که ارتقاء رتبه شما را منظور کند و درجه اعتبار آن را نیز بالا ببرد.
به اشتراک گذاری مطالب در شبکههای اجتماعی
در اشتراک گذاری مطالب ارگانیک و ناب وبسایت خود در شبکههای اجتماعی و توجه به سیگنالهای شبکههای اجتماعی (Social Signals) هرگز غفلت نورزید. مخاطبان تنها جذب مطالب جدید و لذت بخش خواهند شد. آنان بیشک با گذاشتن Comment و نظرات گوناگون و حتی لایک کردن موضوعات جالب توجه، در شبکههای اجتماعی خود با دیگران موارد را به اشتراک میگذارند. این سیگنالها میتواند مستقیما بر سرچ موتور جستجوی گوگل، تاثیر مثبت داشته و باعث ارتقاء رتبه وب سایت شما بشود.
پایین آوردن نرخ پرش
شما به عنوان مدیر سایت، باید از آنچنان مطالب برانگیزندهای در وب خود، برخوردار باشید تا بازدید کننده پس از گذر به سایت شما، بلافاصله قصد بازگشت از وب سایت را ننماید. با افت و کاهش درصد این موضوع که نرخ پرش، ضریب بازگشت و در اصطلاح (Bounce Rate) نامیده میشود، ترافیک وب شما بالا رفته و ارتقاء رتبه وبسایت، حاصل میگردد.
تاثیر خوانایی محتواهای تولیدی در ارتقاء رتبه سایت
باید بدانید که موتور جستجوگر گوگل، هم اکنون در مرحلهای قرار دارند که برای مطالب سایت و خوانا بودن آنان اهمیت و امتیاز بالایی قائل هستند. الگوریتمهای (ReadAbility) به شدت در گوگل فعال هستند و رتبههای سایتهای مختلف را در نظر میگیرند. پرهیز از پیچیدگی و معمایی بودن متون و البته رعایت سادگی مطالب نه تنها برای مخاطبان خوشایند است، بلکه گوگل را نیز، کمتر به چالش میکشاند. همچنین با ملاحظه خوانا بودن نوشتار در هر صفحه وبسایت، بیشک میتوان نقش مثبت آن را در ارتقاء رتبه وب سایت مشاهده نمود.
اثر لینک داخلی و لینک خارجی بر ارتقاء رتبه سایت
هرگاه لینکی در وبسایت خودتان موجود باشد و شما قصد دارید که آن را به صفحه دیگری از وب خود انتقال دهید، با موضوع لینک داخلی (Internal links) مواجه میشوید. در این میان انکر تکست (Anchor Text) بخشی است که مخاطب میتواند بر روی آن کلیک کند، آن را ببیند و به متن یا صفحه دیگر وبسایت لینک میگردد. لینک داخلی و رعایت حد اعتدال در آن از مواردی است که برای خزندههای گوگل، اهمیت مطالب را گوشزد میکند و در ارتقاء رتبه وبسایت، بسیار تاثیر دارد. در این زمینه باید بدانید که لینک بیلدینگ خارجی (External Links) نیز از نظر گوگل، دارای اهمیت است. اما باید دقت کنید که به چه سایتی از طریق لینک، پیوند مییابید. زیرا درجه اعتبار سایتها و امتیاز جهت ارتقاء رتبه وبسایت، از نظر گوگل متفاوت است.
سخن پایانی:
اگر خواهان ارتقاء رتبه سایت خود هستید، مراجعه به www.webkomak.com احتمالا میتواند در این زمینه کمک موثری برای شما باشد. بنابراین با استفاده از مطالب وب کمک، منتظر ارتقاء رتبه باشید و اعتبار وبسایت خود را، در موتورهای جستجوگر بالا ببرید.